Χρ. Καλαμιώτης: «Στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα, πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

Οι δηλώσεις του έμπειρου ποδοσφαιριστή της Χαραυγής στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τους Κουνάβους.

Μετά την τρομερή περσινή πορεία ο Χρήστος Καλαμιώτης υποστήριξε πως ο πήχης μπαίνει ψηλά και φέτος, αφού στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, αλλά και μία μεγάλη παρουσία στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Ο Χρ. Καλαμιώτης εξέφρασε την πίστη του στη Χαραυγή, ενώ μιλώντας για την πρεμιέρα με τους Κουνάβους υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά είπε: «Φέτος οι στόχοι μας είναι, όπως πάντα, να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα και φυσικά, να το κατακτήσουμε.

Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι δύσκολο, με πολλές καλές ομάδες, αλλά με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, γιατί έχω εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα και τους συμπαίκτες μου.

Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στο Κύπελλο γιατί όχι, στο Final Four. Το παιχνίδι της πρεμιέρας θα είναι δύσκολο, αλλά στην έδρα μας πιστεύω πως θα ξεκινήσουμε με το δεξί και θα καταφέρουμε να μπούμε δυναμικά στο πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P