Ολική ανατροπή από τον ΠΑΝΟΜ ενώ έπαιζε με δέκα

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΝΟΜ, στις καθυστερήσεις «γύρισε» το ματς με το αυτογκόλ του Τραορέ σε 3-2.

15/09/2024-17:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 1
Ημίχρονο: 0-0
ΜΟΙΡΕΣ
2
ΠΑΝΟΜ
3
Τελικό
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γκολ
Γκολ
54'
90'
Αυτογκόλ
 

Μοίρες και ΠΑΝΟΜ δεν είχαν ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο «χόρτασαν» τον κόσμο με πέντε γκολ και ανατροπή από 2-0 σε 2-3.

Οι μόνες φάσεις που καταγράφηκαν στο πρώτο μέρος ήταν μία τρομερή απόκρουση του Κορνηλάκη σε σίγουρο γκολ από προβολή που έκανε παίκτης των Μοιρών, ενώ και ο Νίκολι είχε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, που πέρασε ψηλά πάνω από την εστία.

Ο Σαλίφ Τραορέ στο 54′ άνοιξε το σκορ για τις Μοίρες με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Απόστολος Κοσμαδάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΝΟΜ δεν άργησε να «απαντήσει», και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαμπροβαλάκης αρχικά μείωσε σε 2-1 στο 61′ με προβολή μετά από στημένη φάση και έπειτα ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα από το ύψος της περιοχής.

Στις καθυστερήσεις ο Σαλίφ Τραορέ έγινε «μοιραίος» για την ομάδα του, αφού μετά από φάουλ του Ρούκα, ο πρώτος ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα και «έδωσε» τη νίκη στον ΠΑΝΟΜ, που ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή σε 2-3.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΝΟΜ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 65′, με τον Τζανή να «βλέπει» την απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ που έκανε ως τελευταίος παίκτης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P