Γ. Κοιλιάρας: «Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα»

Στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την πρεμιέρα του Ηροδότου στην έδρα του Ρούβα ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο πολύπειρος άσος που επέστρεψε φέτος στη Νέα Αλικαρνασσό για να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια του Ηρόδοτου εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

Μάλιστα ο Γιάννης Κοιλιάρας έστειλε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, υποσχόμενος εκ μέρους όλης της ομάδας, πως άπαντες θα δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε γήπεδο.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ρούβα. Πάμε να αγωνιστούμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε δουλέψει σκληρά. Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα.

Ξεκινώντας το πρωτάθλημα, θέλω να πω ότι χρειαζόμαστε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας, όπου και αν αγωνιζόμαστε. Υποσχόμαστε από τη μεριά μας, ότι σε κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας, θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για την ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P