Σκότωσε 76χρονο ασθενή επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αφού 60χρονος αφαίρεσε την ζωή σε ένα 76 χρόνο επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος από το μηχάνημα που κρατούσε στην ζωή τον άτυχο ηλικιωμένο.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 76 χρονου στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», αφού από την πρώτη στιγμή τα ερωτηματικά ήταν αρκετά

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 76χρονου και αφού η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα, ο 60χρονος ομολόγησε ότι έφτασε στο σημείο να βγάλει από την πρίζα τον αναπνευστήρα και τον σωλήνα παροχής οξυγόνου με αποτέλεσμα να χάσει ο 76χρονος την ζωή του, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος.

Να σημειωθεί πως συνελήφθη ο άντρας ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία 76χρονου διασωληνωμένου στον Ερυθρό Σταυρό και θα περάσει από τον ανακριτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...