Φιλική νίκη στη σκιά του τραυματισμού του Γκογκόση

Η ΑΕΚατσαμπά επικράτησε 4-0 σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ρούβα στο γήπεδο «Πανεπιστημίου/Περιφέρειας» με τον τραυματισμό του Νίκο Γκογκόση, να… επισκιάζει το παιχνίδι.

Ο Νίκος Γκογκόσης, συγκρούστηκε με αντίπαλο και τραυματίστηκε, με τον ίδιο όμως να είναι καλά στην υγεία του, αλλά για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο αγωνιστικό τώρα μέρος, η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Ρενάλντο Φρόκου, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Καστελλιανάκης έπειτα από ασίστ Μεταξάκη.

Το 3-0 ο Δάσκος και το 4-0 ο Πακιουφάκης, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν αρκετά καλή εικόνα ανά διαστήματα. Ο Ρούβας από την άλλη, έχασε ευκαιρίες με Χριστοφοράκη και Λυδάκη, μη καταφέρνοντας να σκοράρει.

ΑΕΚατσαμπά: Μουτζούρης, Μπάμπης, Ραπτάκης, Μουρτζάκης, Μπετεινάκης, Κατσαβούνης, Χατζηανδρέου, Μαυράκης, Καστελλιανάκης, Μεταξάκης, Φρόκου

Έπαιξαν και οι: Γκογκόσης, Πρωτοπαπαδάκης, Τσαγκαράκης, Καραφωτιάς, Κονιδάκης, Ζούζουλας, Πακιουφάκης, Παναγιωτάκης

Ρούβας: Παπαδάκης, Ντελία, Καλεμάκης, Τσατσάκης, Ντελής, Φραγκιαδουλάκης, Κόκκινος, Σείχ Εμπραχίμ, Ξεκαρδάκης, Λυδάκης, Χριστοφοράκης

Έπαιξαν και οι: Γρηγορούδης, Γαλανός, Παπαγιαννάκης, Κάτελας, Νικολαϊδης, Μαστραχάς, Κυριακίδης, Παπαγιαννάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P