Σήμερα τα αποκαλυπτήρια της πρώτης εμφάνισης στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ σήμερα αναμένεται να παρουσιάσει μπροστά στον κόσμο του την πρώτη εμφάνιση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Όπως έγινε πέρυσι έτσι και φέτος ο ΟΦΗ θα παρουσιάσει την πρώτη εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική χρονιά μπροστά στο κοινό του στις (19:30) στο «Γεντί Κουλέ», με την είσοδο να είναι δωρεάν από τις θύρες 8Α, 8Β και 9.

Μάλιστα ο ΟΦΗ είχε ενημερώσει τον κόσμο πως όποιος δώσει το παρών θα έχει την ευκαιρία να μπει στην κλήρωση για:

6 επίσημες φανέλες του ΟΦΗ της σεζόν 2024-25, 1 εισιτήριο διαρκείας της σεζόν 2024-25 στη Θύρα 3, 5 Day Passes για να μπείτε στ’ άδυτα του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, να παρακολουθήσετε την προπόνηση της ομάδας και να συναντήσετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές και 1 υπογεγραμμένη μπάλα απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...