Φιλική νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΟΑ Β’

Τη νίκη με 4-1 πανηγύρισε η Κ17 του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΟΑ Β’ σε φιλικό που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο ΒΑΚ. 

Η ομάδα του ΟΦΗ φανερά πιο έτοιμη κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Βγόντζα ο οποίος έστειλε την μπάλα στο «Γ» μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ασμαριανάκη. Το παιχνίδι που είχε ρυθμό και από τις δύο ομάδες είχε ευκαιρίες όμως το ημίχρονο έμεινε στο 1-0.

Στην επανάληψη και ενώ οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα για να έχουν μια γνώμη από όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο ΟΦΗ πάτησε… γκάζι και σκόραρε και δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Βιανέλο. Η Κ17 του ΟΦΗ έκανε το 3-0, όταν μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΟΑ Β’ ο Αντωνακάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέταρτο γκολ για την Κ17 του ΟΦΗ πέτυχε ο Ντρεϊάι. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΟΑ ήταν να μειώσει σε 4-1 πριν το τέλος όταν μετά από κόρνερ ο Βιτσαξάκης από κοντά έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κ17 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χείλυ, Βγόντζας, Καρνέζος, Τούφας, Γαλανός, Πετούσης, Κωστάκης, Ασμαριανάκης, Σιτμαλίδης.

Έπαιξαν και οι: Αντ. Σταματάκης, Κετενόγλου, Δρόσος, Βιανέλο, Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κράστα, Ματθαιάκης, Ντρεϊάι, Γεωργιακάκης, Αντωνακάκης, Στάβρε.

ΠΟΑ Β: Κοκαράκης Β., Ορφανός, Ζωάκης, Προβατάς, Μενεγάτος, Μουτσάκης, Καλογιαννάκης Στ., Τσέρος, Καλογιαννάκης Φιλ., Βαρδάκης, Χατζηκυριάκος.

Έπαιξαν και οι: Μανιός, Κουγιός, Δεγόπουλος, Κωσόγλου, Βιτσαξάκης, Ξυλικάκης, Αδαμάκης, Χουστουλάκης, Μαυρόκωστας, Λυραράκης, Βρέντζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P