Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό η Παλιανή

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για κάτι καλό, η Παλιανή ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2024/25.

Με ζητούμενο, μέσα από τη σκληρή δουλειά να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα εξασφαλίσει δίχως προβλήματα την παραμονή στην κατηγορία, ξεκίνησε η προετοιμασία της Παλιανής για τη νέα σεζόν.

Μετά το εκπληκτικό τελείωμα στην περσινή σεζόν και την παραμονή της ομάδας στην Α2 ΕΠΣΗ, ο Φραγκίσκος Ποτηράκης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, ενώ και ο βασικός κορμός του συλλόγου παραμένει ο ίδιος, με στόχο να μπορέσει να είναι πανέτοιμο και σε πλήρως ανταγωνιστικό επίπεδο για τις υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν.

Μεταγραφικά έχουν αποκτηθεί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και είναι οι: Κώστας Μιχελακάκης, Μάνος Μαστραντωνάκης, Δημήτρης Γκάγκας, Κώστας Οικονομάκης, Χάρης Κόκκινος, ενώ όπως τόνισε ο ικανός τεχνικός, πρόκειται να γίνουν κι άλλες προσθήκες για την ενίσχυση της ομάδας.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις, έχουν παραμένει στην Παλιανή οι:  Βαγγέλης ΣτρατιδάκηςΣτέλιος ΦουντουλάκηςΧρήστος ΦουντουλάκηςΓιώργος ΠαντελίδηςΣπινθουράκης ΣτέλιοςΣπινθουράκης ΕυφραίμΚοσμαδάκης ΜανώληςΖαϊμάκης ΠαναγιώτηςΑμπαρτζάκης ΝίκοςΣταυρουλάκης ΕυάγγελοςΟρφανουδάκης ΣπύροςΒιτσαράς Μανώλης, Κώστας Κουντούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P