«Ντεμπούτο» για Νους-Γιούνγκ στο φιλικό με Athens Kallithea

Την Athens Kallithea φιλοξενεί σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο ΟΦΗ θα δώσει σήμερα το 5ο του φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την Athens Kallithea, στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των «ασπρόμαυρων».

Η σέντρα του αγώνα έχει οριστεί στις 18:30, με τον ΤραΪανό Δέλλα, να κάνει γνωστή και την αποστολή στην οποία μετέχουν τόσο ο Άντριου Γιούνγκ, όσο και ο Τιάγκο Νους που αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Στα φιλικά παιχνίδια, μέχρι τώρα  ο ΟΦΗ έχει επικρατήσει των VVCS και Μπρέντα, ενώ ηττήθηκε από  Μπίρσοτ και Μπέβερεν.

Αυτό δεν θα είναι το τελευταίο φιλικό, καθώς ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 8 Αυγούστου και τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας για το φιλικό παιχνίδι, είναι οι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Μαρινάκης, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα Καραχάλιος, Ριέρα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Αποστολάκης, Φαϊτάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Χιμένεθ, Ισέκα, Γιούνγκ, Νους και Θεοδοσουλάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...