Νικ. Κατσικοκέρης: «Με σκληρή δουλειά και επιμονή θα καταφέρουμε τον στόχο μας»

Ο Νίκος Κατσικοκέρης, φόρεσε τη… φανέλα του ΑΟ Τυμπακίου, αποτελώντας ένα από τα νέα πρόσωπα της Μεσαρίτικης ομάδας, στην προσπάθειά της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο έμπειρος επιθετικός, ανέφερε πως ο ΑΟΤ θα πετύχει το στόχο της παραμονής στη Γ Εθνική μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και επιμονή.

Στις δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τυμπακίου, ανέφερε: «εύχομαι σε όλα τα παιδιά, το team, τη διοίκηση, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και μια καλή χρονιά. Οι άνθρωποι με προσέγγισαν με ωραίο τρόπο, κάναμε το ραντεβού από κοντά, βρήκαμε κοινά σημεία και για αυτόν τον λόγο και επέλεξα να έρθω να βοηθήσω όλη αυτή την προσπάθεια που θα γίνει φέτος. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι η ομάδα έχει ως στόχο την καθιέρωση και τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Αλλά αυτό θα γίνει μέσα από πολύ σκληρή δουλειά. Ακόμα η ομάδα βρίσκεται σε ένα στάδιο το οποίο καθημερινά χτίζεται. Πιστεύω ότι, όπως είπα και πριν, μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο.

Οι άνθρωποι είναι δίπλα μας. Ο ΑΟΤ φημίζεται για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως και στο εξωαγωνιστικό. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος ο οποίος έχει φέρει αυτή την ομάδα σε αυτή τη διαδικασία, στο να θέλει να πετύχει και να καθιερωθεί στην Γ Εθνική. Και μέσα από αυτό να αναδειχθούν και κάποια νέα παιδιά, και όσο μπορούμε κι εμείς οι έμπειροι, να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P