Εν αναμονή των τελικών απαντήσεων για Τιάγκο Νους

Στο πρόσωπο του Τιάγκο Νους, έχουν βρει οι άνθρωποι του ΟΦΗ τον έναν από τους δύο εξτρέμ που αναζητούν, με τις εξελίξεις να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Αργεντίνος Τζούνιορς για την παραχώρηση του Τιάγκο Νους, έναν ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει και επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με πρόβλεψη προαιρετικής ρήτρας αγοράς του από τους «ασπρόμαυρους».

2 ΣΙΓΜΑ

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ πάντως, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες από μεριάς τους και αναμένουν την τελική απάντηση της ομάδας από την Λατινική Αμερική και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια, το πότε θα δοθεί η απάντηση, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και άμεσα, καθώς οι προσπάθειες του ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Παράλληλα, στον ΟΦΗ, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο για τα εξτρέμ όσο και για τις υπόλοιπες θέσεις (αμυντικός μέσος, κεντρικός αμυντικός), έχοντας σε πρώτη φάση δώσει προτεραιότητα όμως στα εξτρέμ, εκεί όπου η ανάγκη ενίσχυσης είναι μεγάλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P