Στ. Βασιλάκης: «Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ο Ζαρός-Έχουμε την ίδια φιλοσοφία»

Για την απόφαση του να αγωνιστεί με τον Ζαρό τη νέα χρονιά εξήγησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Στέλιος Βασιλάκης.

Ο ικανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Ζαρού από την πρώτη στιγμή προς το πρόσωπο του, ενώ μίλησε τόσο για τους στόχους τους δικούς του αλλά και του σωματείου.

Ακόμα έκανε το δικό του σχόλιο για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ που θα γίνει σε έναν όμιλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με την φανέλα του Ζαρού. Είναι ένα ιστορικό σωματείο στα γήπεδα του Ηρακλείου και σε όποια κατηγορία και αν παίζει πρέπει να πρωταγωνιστεί. Η επιλογή μου να ρθω στην Ζαρό έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Παράλληλα στις συζητήσεις είδαμε ότι έχουμε τα ίδια θέλω και δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι».

Για τους στόχους: «Όπως ανέφερα και παραπάνω ο Ζαρός είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ από την μεριά μου θα δώσω τα πάντα για να πετύχω το ίδιο αφού και για μένα είναι ο ίδιος στόχος».

Για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ: «Το περιμένω ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα με καλές ομάδες και παίκτες. Εύχομαι να γίνει ένα δυνατό και συναρπαστικό πρωτάθλημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P