Ν. Κατσικοκέρης: «Να σκοράρω πολλά γκολ και να κάνει νίκες ο ΑΟΤ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο έμπειρος επιθετικός ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης από την ομάδα της Μεσσαράς και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία με τους νεοφώτιστους.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους τόσο της ομάδας όσο και τους δικούς του, συμπληρώνοντας μια ακόμα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Τέλος μίλησε για το νέο πρωτάθλημα και το πως το περιμένει ο ίδιος…

Για την απόφαση του να αποδεχτεί την πρόταση του ΑΟΤ: «Η προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομάδας και η εμπιστοσύνη του προπονητή στις ικανότητες μου ήταν αυτό που ήθελα να δω προς το πρόσωπο μου και να πω το ναι. Θέλω να τους δικαιώσω όλους για την επιλογή τους και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας».

Για τους στόχους του ΑΟΤ και τους προσωπικούς του στόχους: «Θεωρώ ότι πρωταρχικός στόχος είναι παραμονή της ομάδας στην κατηγορίας και παράλληλα να δείξουμε τον χαρακτήρα και την ταυτότητα μας σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο!  Δικός μου στόχος όπως κάθε χρόνο είναι να σκοράρω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ ώστε να καταφέρει η ομάδα να κάνει νίκες για να πετύχει την στόχο της».

Για το πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:  «Το πρωτάθλημα σύμφωνα με τις αλλαγές που έγιναν στο θέμα μικρών παιχτών ηλικιακά θα φέρει ανισορροπίες και πιστεύω ότι οποία ομάδα καταφέρει να έχει στο ρόστερ της παίκτες που να βοηθάνε ποιοτικά το κάθε παιχνίδι και να έχουν διάρκεια στο πρωτάθλημα θα είναι ένα πλεονέκτημα. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως και πέρυσι, οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι αρκετές για αυτό θα πρέπει να υπολογίζεις σε κάθε πόντο που θα μαζεύεις! Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και φέτος και εύχομαι όλες οι Κρητικές ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία και να πετύχουν τον στόχο τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P