Από τον ΠΑΝΟΜ στον Αετό Ανωγείων τα αδέρφια Ξυλούρη!

Με την απόκτηση δύο Ανωγειανών ποδοσφαιριστών δυναμώνει ο Αετός!

Μία εντυπωσιακή διπλή κίνηση ολοκλήρωσε ο Αετός Ανωγείων που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους Μανώλη και Μιχάλη Ξυλούρη, που αφήνουν τον ΠΑΝΟΜ για να συνεχίσουν στην ομάδα του χωριά τους.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου με εμπειρία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, που αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο το σύνολο του Γιώργο Φιολιτάκη.

Την περασμένη σεζόν ο Μανώλης Ξυλούρης είχε 28 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ ο αδερφός του Μιχάλης μέτρησε 14 παρουσίες και ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση: «Ο Αετός Ανωγείων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με δυο παιδιά ανωγειανής καταγωγής, τα αδέρφια Μανώλη και Μιχάλη Ξυλούρη, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως ο Π.Ο.Α. και ο Πόρος στην Γ’ εθνική και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν και οι δυο μαζί στον ΠΑΝΟΜ. Καλως ορίσατε στην ομάδα του χωριού σας και σας ευχόμαστε μια γεμάτη και δημιουργική αγωνιστική χρονιά με υγεία!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...