Θ. Αντωνάκης: «Τιμή για εμένα να βρίσκομαι στον πάγκο του Ασημίου – Ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι έλαβε τέλος»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ασημίου παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Θοδωρής Αντωνάκης.

Ο νέος προπονητής του Ασημίου, ανοίγει ένα νέο κύκλο στην καριέρα του, αφού πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Νίκου Φανουράκη.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Ασημίου αρχικά αναφέρθηκε στην απόφαση του να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του, ενώ αποθέωσε τον μέχρι πρότινος προπονητή του Νίκο Φανουράκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

ADVERTISING

Τέλος μίλησε και για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ως προπονητής του Ασημίου αναφερόμενος στους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς στην Α1 ΕΠΣΗ.

Νέος κύκλος στην καριέρα του Θ. Αντωνάκη! Αναλαμβάνει το… τιμόνι του Ασημίου

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που ένα παιδί από ένα μικρό χωριό στην Μεσσαρά τον πηγαινοφέρνανε από το χωριό στο Ηράκλειο κάθε μέρα για το Λίντο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον θεό που τελείωσα υγιής χωρίς μεγάλους τραυματισμούς στην καριέρα μου. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους συμπαίκτες που είχα.

Τέλος να ευχαριστήσω τον Νίκο Φανουράκη που είχα την χαρά και την τιμή να τον έχω προπονητή στην τρομερή χρονιά που πετύχαμε μετά από τόσα χρόνια για το Ασήμι. Είχε το μεγαλύτερο μερίδιο διότι περάσαμε πολλά σαν ομάδα και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα έμεινε ενωμένη. Είναι ένας άνθρωπος σπάνιος, ένας άνθρωπος που τιμάει τα παντελόνια του.

ADVERTISING

Όσον αφορά την ομάδα, είναι μεγάλη τιμή για εμένα που μου έκαναν πρόταση να αναλάβω την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό, να κάνουμε κάποιες μεταγραφές και να παίξουν όσο γίνεται παιδιά από την ακαδημία που γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Στόχος μας είναι να είναι ο βασικός κορμός της ομάδας σε μερικά χρόνια μόνο με παιδιά από την ακαδημία. Μόνο έτσι επιβιώνουν ομάδες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους χωρίς τραυματισμούς».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ