Προπόνηση με Αλαφούζο πριν την αναχώρηση για την Αυστρία

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (21/6), μία ημέρα πριν η αποστολή πετάξει για την Αυστρία, όπου οι πράσινοι θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Παράλληλα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό τους 26 παίκτες που θα πετάξουν στην Αυστρία. Από τη λίστα απουσιάζει ο Τζορτζ Μπάλντοκ, μετά το μπλόκο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που δεν του επιτρέπει να ενταχθεί στους πράσινους πριν τις 30 Ιουνίου.

Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας, όπως και ο Αράο, ο οποίος έχει πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P