Κομβικές οι εκλογές της Τετάρτης (26/6) για τον ΑΟΑΝ!

Αντίστροφα μετρούν πλέον άπαντες στον Άγιο Νικόλαο, για την εκλογική γενική συνέλευση της Τετάρτης 26 Ιουνίου, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά πλέον το μέλλον του σωματείου, καθώς εάν σε αυτές εκλεγεί νέα διοίκηση, τότε ο ΑΟΑΝ θα αγωνιστεί κανονικά στη Γ Εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον ΑΟΑΝ τα τελευταία 24ώρα, κάνοντας προσπάθειες συγκρότησης ενός ισχυρού ψηφοδελτίου, το οποίο θα διεκδικήσει την εκλογή του στη Γ.Σ. της Τετάρτης (26/6), έχουν οριοθετήσει και τους στόχους τους, που δεν είναι άλλοι, από την στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Αυτό που τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις, είναι πως ναι μεν είναι διατεθειμένοι να βγουν μπροστά και να βγάλουν τον ΑΟΑΝ από τον διοικητικό αδιέξοδο, όμως «περιμένουν» και από την τοπική κοινωνία, να στηρίξει έμπρακτα με τη συμμετοχή της σε πρώτη φάση, τη προσπάθειά τους, δίνοντας νέα δυναμική που μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια.

ADVERTISING

Τα τελευταία… μηνύματα από το στρατόπεδο του ΑΟΑΝ, είναι αισιόδοξα, πολλοί πιστεύουν πως πλέον η ομάδα θα βρει τη λύση που τόσο πολύ έχει ανάγκη και θα συνεχίσει τη πορεία της στη Γ Εθνική.

Όσο αναφορά την επόμενη μέρα, ήδη φέρεται να έχει κλειδώσει το όνομα του νέου προέδρου, ο οποίος έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες και επαφές, όμως δεν είναι οριστικό και ως εκ τούτου παραμένει ρευστό ποιος θα ηγηθεί του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παρ’ όλα αυτά, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές, σε ένα πλαίσιο πολύ φιλολογικό, καθώς θέλουν εάν και εφόσον αναλάβουν τις τύχες του ΑΟΑΝ να είναι έτοιμοι σε όλους τους τομείς, έχοντας προσεγγίσει τον Αλκιβιάδη Πλουσή, σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ έχουν γίνει και κάποιες διερευνητικές επαφές με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα.

ADVERTISING

Κάθε μέρα που περνάει, είναι σημαντική για τον ΑΟΑΝ, με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, να δείχνουν να έχουν αντιληφθεί πλήρως, την κρισιμότητα των στιγμών…



ΔΗΜΟΦΙΛΗ