Γ. Σαμπροβαλάκης: «Από πέρυσι συζητάμε με τον ΠΑΝΟΜ, να προσφέρω τα μέγιστα»

Ο Γιώργος Σαμπροβαλάκης, είναι από χθες (20/6) ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΟΜ, καθώς ολοκλήρωσε τη παρουσία του στην ΑΕΚατσαμπά και επέλεξε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας των Μαλίων.

Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο Γιώργος Σαμπροβαλάκης, αποκάλυψε πως και πέρυσι είχε συζητήσει με τον ΠΑΝΟΜ, το ενδεχόμενο συνεργασίας, προσθέτοντας όμως πως αυτό δεν είχε υλοποιηθεί, ενώ οριοθέτησε ως προσωπικό στόχο, να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.

Στη δήλωσή του, τόνισε: «Ο ΠΑΝΟΜ είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα και ιστορία. Είχαμε κοινό τρόπο σκέψης με τον προπονητή και τα βρήκαμε από τη πρώτη στιγμή. Από πέρυσι συζητάμε για την μεταγραφή μου στον ΠΑΝΟΜ, αλλά όπως τα έφεραν οι συγκυρίες δεν είχαμε μπορέσει να το υλοποιήσουμε, όμως όπως λέει και ένα ρητό «ότι είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει».

Προσωπικός μου στόχος για φέτος είναι να προσφέρω τα μέγιστα για την ομάδα των Μαλίων και να κάνω με την φανέλα τους μία δυνατή χρονιά. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ για όλες τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί. Καλή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P