Αντ. Κομνηνός: «Ο κόουτς έχει ένα πλάνο που ακολουθεί-Μήλον της έριδος ο Ρωμανός»

Στον Υδρόγειο 106,9 και την εκπομπή «Αθλητικό Πανόραμα» με τον Γιώργο Μαράκη, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ρωμανού, Αντώνης Κομνηνός. 

Ο ικανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, αλλά και το πλάνο που υπάρχει στο σωματείο για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα τόνισε ότι η ομάδα της Ελιάς έχει γίνει μήλον της έριδος για τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Στον Ρωμανό γίνεται κάτι πολύ ωραίο, για να το τονίσουμε, μπορεί να βλέπουν πολλές αλλαγές και να αναρωτιούνται τι γίνεται, ο κόουτς έχει ένα πλάνο που ακολουθεί.

Το μυστικό της επιτυχίας του Ρωμανού και η ομάδα είναι μήλον της έριδος, υπάρχει αξιοπιστία στην ομάδα, υπάρχει κλίμα οικογενειακό, οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα είναι φερέγγυοι και είναι δίπλα μας.

Το πιο βασικό απ’ όλα είναι ότι έχουμε υγιές κλίμα, καλή ομάδα και καλό προπονητή. Ο Ρωμανός τα τελευταία χρόνια, κάνει βήματα προς τα πάνω. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το γεγονός πως η ακαδημία είναι σε ανοδική πορεία.

Έχει πλέον ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, μεγάλη συμμετοχή, τα παιδιά που είναι προπονητές στην ακαδημία, επειδή έχει τύχει να παρακολουθήσω προπονήσεις, κάνουν ωραία δουλειά και είναι άξιοι συγχαρητήριών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P