Η ανάρτηση του Νικ. Τζώρτζογλου για το Youth League και τα συγχαρητήρια στον ΑΟΑΝ

Με ανάρτησή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ευχαρίστησε τη Περιφέρεια Κρήτης και ονομαστικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, την επιτροπή υποδομών ανάπτυξης, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟΑΝ για τη κατάκτηση του τροπαίου.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει «Μία ακόμα πρωτοποριακή διοργάνωση της EΠΣ Ηρακλείου το 3ο Youth League τελείωσε και στέφθηκε με επιτυχία.

Ο ΑΟΑΝ ήταν ο μεγάλος νικητής και πρωταθλητής του φετινού Youth League επικρατώντας στον τελικό του Γαζίου, του Ερμή Ατσαλένιου με 2-1.

Χιλιάδες ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης στο Σταύρο Αρναουτάκη και στο Νίκο Συριγωνάκη που και σε αυτή τη διοργάνωση ήταν ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΙ.

Θέρμα συγχαρητήρια στον πανάξιο Πρωταθλητή Α.Ο.Αγιου Νικολαου και σε όλες σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το mini ξεχωριστό Αναπτυξιακό “Μουντιάλ”.

Πολλά ευχαριστώ στην Επιτροπή Υποδομών και Ανάπτυξης της ΕΠΣ Ηρακλείου 1.στον Βαγγέλη Παπαγγελή 2.στον Χρηστο Καταρτζόγλου και 3.στον Σωτήρη Συνάνη που είχαν την εποπτεία και την επιμέλεια της σημαντικής αυτής διοργάνωσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P