Διπλή ενίσχυση με Χαλκιαδάκη και Λυμπερόπουλο για Άγιο Ιωάννη

Δύο ακόμη προσθήκες, προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Άγιος Ιωάννης FC, για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Αγίου Ιωάννη, προσπαθούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τόσο τον Χρήστο Λυμπερόπουλο, με τον οποίο βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί επισήμως, αλλά και του Γιάννη Χαλκιαδάκη, που έπειτα από δύο περίπου χρόνια αποχής, δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στη δράση.

Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος τα τελευταία τρία χρόνια έχει αγωνιστεί δύο σεζόν στο Θρίαμβο Αναλήψεως και μία στον Ποσειδώνα, έχοντας 29 συμμετοχές και 19 γκολ στην Α2 ΕΠΣΗ με την ομάδα των Πατελών, ενώ με την Ανάληψη αγωνίστηκε τόσο στη Β ΕΠΣΗ (16 συμμετοχές – 20 γκολ) όσο και στην Α2 ΕΠΣΗ όπου κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές.

Όσο αναφορά τον Γιάννη Χαλκιαδάκη, τη σεζόν 2021-22 φόρεσε τη φανέλα της Χερσόνησου σε 13 παιχνίδια, σημειώνοντας 3 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΟΦΑ, Ασήμι, Φαιστό και Ρωμανό.

[jsPlayerProfile player_id =”194987″ season_id =”0″]

[jsPlayerProfile player_id =”194240″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P