Σε προχωρημένες συζητήσεις με ΑΕΚ ο Αγγ. Καστελλιανάκης!

Μία μεταγραφή που θα… ταράξει τα νερά, «ψάχνει» η ΑΕΚ που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Άγγελο Καστελλιανάκη, για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRANDSPORT, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, επιθυμούν διακαώς τη συνεργασία με τον έμπειρο επιθετικό, που εάν επιτευχθεί θα αποτελέσει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ.

Οι δύο πλευρές τα τελευταία 24ώρα βρίσκονται σε συνεχής επαφές και εκτός απροόπτου σύντομα θα ξεκαθαρίσει εάν θα επέλθει συμφωνία ή εάν θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την οριστική κατάληξη, καθώς σήμερα είναι προγραμματισμένη μία ακόμη κατ’ ιδίαν συνάντηση!

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης, από μεριάς του, βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην ΑΕΚ και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν και θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, η ΑΕΚ, το ψάχνει για δυνατές μεταγραφές, καθώς έχει προσεγγίσει και τον Νίκο Μεταξάκη, τον πρώτο σκόρερ του ΑΟ Τυμπακίου, που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, όμως για τον έμπειρο παίκτη, ενδιαφέρον πέραν του ΠΑΝΟΜ, έχει εκφραστεί από πολλές ομάδες της κατηγορίας, ενώ και η Χερσόνησος δείχνει αποφασισμένη να κάνει την… υπέρβαση, για να τον αποκτήσει.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης, την τελευταία τριετία είχε 75 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 43 γκολ σε Γ Εθνική και Κύπελλο ΕΠΣΗ, με τις φανέλες του Πόρου και του Αλμυρού.

Οι… αριθμοί του Άγγελου Καστελλιανάκη, την τελευταία τριετία:

[jsPlayerProfile player_id =”192856″ season_id =”0″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P