Στο πλευρό του Μ. Γκαγκάτση ο «Πλούταρχος»: «Στις 22/07 μπαίνει η σφραγίδα για τη νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Με τα πιο θερμά λόγια αναφέρθηκε ο Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης στον σύντεκνο και καλό του φίλο, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΗ με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ συνδέονται με στενή φιλία εδώ και πολλά χρόνια,, με την Ένωση Ηρακλείου να στηρίζει έτσι κι αλλιώς την υποψηφιότητα του, με την παρουσία του Νίκου Τζώρτζογλου στο ψηφοδέλτιο του Μάκη Γκαγκάτση.

Ο «Πλούταρχος» αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Μ. Γκαγκάτση, τονίζοντας πως είναι ο κατάλληλος για επικεφαλής της ΕΠΟ, αφού συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει σε μία νέα καλύτερη εποχή.

Μάλιστα ο Γ.Π. Κουτεντάκης αποκάλυψε πως οι όποιες σκέψεις του για διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ από τον ίδιο, διαλύθηκαν από τη στιγμή που… βγήκε μπροστά ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σύντεκνε και αδελφέ μου Μάκη Γκαγκάτση, η παραγοντική σου αξία, το ήθος σου και η αγάπη σε αυτό που κάνεις είναι αδιαμφισβήτητα σε όλη σου την πορεία.

Γνωρίζω καλά με πόση καθαρότητα, πίστη αλλά και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες σου έχτισες μια πολύ δυνατή ομάδα, την πιο δυνατή που έχει γνωρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, για να αναλάβεις την ηγεσία της ΕΠΟ και να δώσεις μια νέα αισιόδοξη προοπτική!

Είναι ξεκάθαρο ότι η αποδοχή στο πρόσωπό σου είναι σε απόλυτο βαθμό, αφού ακόμα και οι όποιες σκέψεις για διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ, διαλύθηκαν απέναντι στην αύρα που αποπνέει η δική σου αξία και ηγετική ικανότητα.

Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να σταθεί απέναντι στον άνθρωπο που συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία για να δώσει ελπίδα και αξία στην επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας; Κανείς!

Η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και απλά στις 22 Ιουλίου θα μπει η σφραγίδα για την έλευση μιας νέας εποχής που ξημερώνει για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Καλή δύναμη, σύντεκνε και αδελφέ Μάκη Γκαγκάτση, στο δύσκολο όσο και σπουδαίο έργο που αναλαμβάνεις εσύ και οι συνεργάτες σου και είμαι σίγουρος ότι θα αφήσεις και θα αφήσετε εποχή!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P