Ενεργοποιείται ξανά ο ΕΓΟΗ – Κοντά σε συμφωνία με προπονητή

Το ιστορικό σωματείο επανέρχεται στα γήπεδα του Ηρακλείου!

Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Ηρακλείου και της Κρήτης, ο ΕΓΟΗ, ενεργοποιείται εκ νέου και θα συμμετέχει κανονικά στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ.

Ο ΕΓΟΗ που την προηγούμενη σεζόν είχε συνεργασία με την ΑΕ Κρητών, θα πορευτεί αυτόνομα, με στόχο σιγά σιγά να φτιαχτεί ένα δυνατό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας.

Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολο για το σωματείο, αφού τα πολλά προβλήματα και κυρίως το «αγκάθι» του γηπεδικού ανάγκασε την ομάδα να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ, ωστόσο τη νέα σεζόν ο ΕΓΟΗ μπαίνει με κλίμα αισιοδοξίας για κάτι καλύτερο.

Η νέα ομάδα θα στηριχτεί σε αρκετά νεαρά παιδιά που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ, αλλά και άλλες μεταγραφικές κινήσεις που θα στηρίξουν το ρόστερ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΕΓΟΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με προπονητή με τις ανακοινώσεις να μην αργούν.

Από εκεί και πέρα κομβικής σημασίας είναι το θέμα του γηπέδου, καθώς ο ΕΓΟΗ θέλει να επιστρέψει στη φυσική έδρα του στη Βαγιά, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, οπού αναγκάζεται να παίζει σε άλλα γήπεδα. Μάλιστα μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνει σχετική συνάντηση με τοπικούς φορείς του Γαζίου, ώστε να λυθεί αυτό το σημαντικό ζήτημα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P