Στο… φουλ οι μηχανές στον Ρωμανό, έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις!

Στο… φουλ λειτουργούν οι «μηχανές» στον Ρωμανό και μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Ταβλαδωράκη, άμεσα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις όσο αναφορά την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (20/5) οι άνθρωποι του Ρωμανού, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με ποδοσφαιριστές για να διατηρηθούν στο ρόστερ της ομάδας και οι πρώτες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.

Στόχος των ανθρώπων του Ρωμανού, είναι να διατηρήσουν τον βασικό κορμό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Κώστα Ταβλαδωράκη να έχει παραδώσει στη διοίκηση τη… λίστα με τα «θέλω» του.

Στο πλαίσιο αυτό, την Δευτέρα (20/5) έγιναν συναντήσεις με τους Μπαλάφα, Κάββαλο, Αντ. Κομνηνό, Ιππ. Κομνηνό, Ανυφαντάκη, Παχάκη, Κεφάκη και Μαυρομάτη, οι οποίες ήταν σε αρκετά καλό κλίμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, άπαντες θα παραμείνουν στην ομάδα.

Ουσιαστικά, οι παραπάνω, είναι το πρώτο «γκρουπ» παιχτών που δόθηκε προτεραιότητα από την ομάδα της Ελιάς, ενώ σήμερα, αναμένονται νέες συναντήσεις με ποδοσφαιριστές που επίσης βάσει των «θέλω» του Κώστα Ταβλαδωράκη, θα δεχτούν πρόταση ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με τον Κώστα Ταβλαδωράκη να επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τουλάχιστον ένα αριστερό μπακ, ένα μπακ που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, κάνοντας μαζί του, τις πρώτες διερευνητικές επαφές, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει η μετακίνησή του.

To… ρόστερ του Ρωμανού τη σεζόν 2023-24, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: 

[jsMatchPlayerList season_id =”349786″ team_id =”189014″ pview =”0″ pgroup =”9″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P