«Σεφτέ» στις ανανεώσεις με Μανιούδη και Παγκαλάκη στην Τύλισο!

Η Τύλισος ξεκίνησε τον αγωνιστικό της σχεδιασμό, φτάνοντας στις δύο πρώτες ανανεώσεις της για φέτος!

Η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Αντώνη Μανιούδη και τον Γιώργο Παγκαλάκη, οι οποίοι συμφώνησαν να αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 ΕΠΣΗ!

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές μονάδες, δύο ηγετικές μορφές της Τυλίσου, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και αναμένεται να συνεχίσουν να το κάνουν από εδώ και πέρα.

Πρόθεση μάλιστα της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός του υπάρχοντος ρόστερ, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Στο μεταγραφικό κομμάτι ο σύλλογος αναμένεται να στηριχτεί με ορισμένες ποιοτικές προσθήκες, με τον στόχο να είναι ξεκάθαρος για το σύνολο του Δημήτρη Χωματά, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...