Ανθεστίων: «Βουνό» τα προβλήματα – «Θα συναντήσω και πάλι τα παιδιά μου»

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί στο Μαρτινέγκο ο Ανθεστίων κόντρα στον Εργοτέλη σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Γιώργο Βλατά. 

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Χερσόνησο, ο Ανθεστίων έχει ρίξει το βάρος του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θέλοντας αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην κατηγορία.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Βλατά είναι αρκετά, αφού δεν υπολογίζει τον Αουίντα που υπέστη υποτροπή στην θλάση, αλλά και τον Ανυφαντάκη που έχει θλάση στον τετρακέφαλο.

Παράλληλα για προσωπικούς λόγους θα απουσιάζουν οι Κόκας και Καρτάκης. Τώρα όσον αφορά τον Πεχυνάκη υπέστη χοντρή ζημιά στον αχίλλειο και θα προγραμματιστεί χειρουργείο.

Στον Ανθεστίνα γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και θα παλέψουν για την νίκη.

Ο Γιώργος Βλατάς μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση και τις ιδιαιτερότητες που έχει λέγοντας: «Στον Εργοτέλη πέρασα ένα μεγάλο κομμάτι από την ζωή μου και θα μας συνδέουν πάντα πολλά. Θα είναι ένα ματς όπου θα είμστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και πάντα θα είμαστε φίλοι. Θα πάω στο Μαρτινέγκο να συναντήσω τα παιδιά μου.

Όμως αυτό δεν αλλάζει για τον στόχο της ομάδας μας. Θα πάμε στο Μαρτινέγκο για να κερδίσουμε γιατί δεν έχουμε πολλά περιθώρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...