Με τρεις απουσίες κόντρα στην Ηλιούπολη ο Γιούχτας – Η αποστολή

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γιούχτα, για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Ηλιούπολη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Φαζό, Κορνηλάκη και Λιποράτσε, οι οποίοι συνέχισαν τη θεραπεία τους. Ατομικό για τον Ορφανουδάκη.

Η σχετική ενημέρωση: «Έτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση η ομάδα μας, η οποία ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (25/2 , 15.00).

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε τακτικές κατευθύνσεις, δίτερμα και παιχνίδια αντίδρασης.

Εκτός προπόνησης και εκτός αποστολής αντίστοιχα, οι Φαζός, Κορνηλάκης και Liporace που συνέχισαν την θεραπεία τους. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και ο Ορφανουδάκης ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά.

Η αποστολή που επέλεξε ο Κώστας Ανυφαντάκης για την αυριανή αναμέτρηση αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Ροβίθης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Γκίνη, Πολυχρόνης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...