Χρ. Νικολάου: «Θα σκοράρω μέχρι να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του χωριού μου»

Ο πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών στα φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, Χρήστος Νικολάου, μιλάει στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την απίστευτη φετινή πορεία της Χαραυγής, αλλά και του ίδιου, που δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει.

Όλα τα ρεκόρ έχει σπάσει ο Χρήστος Νικολάου ο οποίος έχει σκοράρει 42 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, οδηγώντας την Χαραυγή εκ του ασφαλούς στον τίτλο. Όπως ο ίδιος δηλώνει αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή, θέλοντας να φέρει τον τίτλο στην ομάδα του χωριού του.

Ο Χρήστος Νικολάου μιλάει επίσης για το ξεχωριστό οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδα, ενώ κάνει την υπόσχεση πως δεν θα σταματήσει να σκοράρει μέχρι να φέρει το πρωτάθλημα!

Συγκεκριμένα είπε: «Όταν σκέφτηκα ότι θα αγωνιστώ στην ομάδα του χωριού μου, είπα ότι θα έρθει και το πρωτάθλημα στο χωριό μου, γιατί εγώ ήρθα στην Χαραυγή με στόχο να φέρω το πρωτάθλημα μέσα στο χωριό μου.

Για το οικογενειακό κλίμα που έχει η ομάδα μου πάνω από όλα. Μία ομάδα πρέπει να έχει ένα οικογενειακό κλίμα για να πετύχει τους στόχους της που εμείς το έχουμε αυτό το οικογενειακό κλίμα και αυτό φαίνεται μέσα στο αγωνιστικό χώρο, γιατί ο ένας παλεύει για τον άλλο.

Με ρωτάνε σε ποιο αριθμό θα σταματήσω να σκοράρω, εγώ έχω να πω ένα πράγμα:  Θα σκοράρω μέχρι να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα του χωριό μου, που λέγεται Χαραυγή».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P