Χαραυγή: «Μάλλον ξεχνάει εύκολα ο πρόεδρος του Πήγασου – Είμαστε πρώτοι δίκαια»

Με ανακοίνωση της η Χαραυγή απαντάει στον πρόεδρο του Πήγασου μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση της η Χαραυγή, τονίζει ότι ουδέποτε έχουν δημιουργήσει θέμα φιλοξενίας και στόχος του σωματείου είναι να γίνει πρότυπο στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Απίστευτες καταγγελίες από τον Μπ. Μαρκάκη: «Από τη Χαραυγή έβριζαν τις οικογένειες μας»

Παράλληλα απατώντας στον πρόεδρο του Πήγασου, Μπάμπη Μαρκάκη, η Χαραυγή αναφέρθηκε στο ματς του πρώτου γύρου κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών του Πήγασου.

Τέλος αναφέρθηκε στη νίκη λέγοντας ότι ήταν δίκαιη και καθαρή. Ακόμα στην Χαραυγή υπογράμμισαν πως καταδικάζουν κάθε μομφής βία στα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να απαντήσουμε στον κ. Μαρκάκη ότι η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας της Χαραυγής κάνουν έναν πραγματικό αγώνα, ώστε η ομάδα να είναι τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου αξιοπρεπής. 

Ουδέποτε έχουμε δημιουργήσει θέμα φιλοξενίας, προσπαθούμε το καλύτερο για κάθε ομάδα που έρχεται στο γήπεδο μας και πιστεύουμε ότι το έχουμε καταφέρει. 

Όλοι μαζί έχουμε βάλει ένα στόχο πρώτα να κάνουμε την Χαραυγή να είναι πρότυπο στο τοπικό ποδόσφαιρο και δεύτερον να κάνουμε ότι μπορούμε μέσα στο γήπεδο.

Με την προσπάθεια που κάνουμε πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να θυμίσουμε στον πρόεδρο του Πήγασου γιατί μάλλον ξεχνάει εύκολα την συμπεριφορά παικτών του στο πρώτο παιχνίδι, όχι όλων το υπογραμμίζουμε. Συγκεκριμένα το νούμερο 17 του Πήγασου μας έδειχνε τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια έλεγε «έλα ρε αυτοί οι τίποτες είναι πρώτοι;», έκαναν τάκλιν και πανηγύριζαν προκλητικά σε κάθε φάση.

Ο πρόεδρος δεν θυμάται αυτά, μάλλον έχει περάσει καιρός από το πρόσφατο ματς του πρώτου γύρου και τα έχει ξεχάσει. Το πιο σημαντικό που έγινε και που δεν πιστεύουμε να έχει γίνει σε άλλο γήπεδο από μαρτυρίες φιλάθλων μας ότι ζητούσε να πληρώσουν εισιτήριο από παιδιά 5 και 10 ετών. Αυτός είναι ο πρόεδρος του Πήγασου. 

Ερχόμαστε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Για ακόμα μια φορά προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι η νίκη της Χαραυγής δεν ήταν δίκαιη με διάφορες δικαιολογίες. Δεν είμασταν πλήρης, παίξαμε με τραυματίες κλπ. 

Κύριοι η Χαραυγή έχει δείξει μέχρι τώρα γιατί είναι πρώτη και αυτό το γνωρίζει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο. Αν εσείς πιστεύετε ότι ήμασταν κακοί και γι’ αυτό σας κερδίσαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χαραυγή είναι πρώτη από την αρχή της χρονιάς χωρίς ισοπαλία αλλά και ήττα. 

Δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. 

Τέλος κατακρίνουμε κάθε μορφής βίας και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα σε κάθε αγωνιστική που περνάει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P