Τρίτη σερί απώλεια για τα Χανιά, έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή

Παρά την… γκέλα της Athens Kallithea, τα Χανιά δεν είπαν «ευχαριστώ» καθώς έμειναν στο 1-1 με τον Ιωνικό και έτσι δεν επέστρεψαν στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Superleague 2.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”365885″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”365885″]

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στα Χανιά και τον Ιωνικό στην Κρήτη (1-1) με τους γηπεδούχους να μην επιστρέφουν στην κορυφή μετά την ισοπαλία της Athens Kallithea και οι φιλοξενούμενοι δεν μείωσαν την διαφορά από την 1η θέση του Νοτίου ομίλου της Superleague 2.

Το ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να επιτεθούν και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Τα Χανιά ήταν εκείνα που πήραν πρώτοι το προβάδισμα καθώς στο 20ο λεπτό ο Ζάχαβι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ μετά το γκολ αλλά δεν μετουσίωσαν σε ένα δεύτερο γκολ τις ευκαιρίες που είχαν. Ειδικά στο 24ο λεπτό, ο Λεμονής έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χριστοδούλη.

Έτσι ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που βρήκε μετά το γκολ και ήταν εκείνος που βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 31ο λεπτό. Συγκεκριμένα ο Γκίνι βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο σουτ νίκησε τον Καλογεράκη για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου αλλά και εν τέλει του αγώνα καθώς στο δεύτερο μέρος έγιναν ελάχιστες σημαντικές ευκαιρίες από τις ομάδες με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το γήπεδο με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι τα Χανιά έμειναν στη 2η θέση και στο -1 από την Athens Kallithea ενώ ο Ιωνικός παρέμεινε στην 6η θέση με 19 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”365885″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P