Με οδηγό τον Χρ. Νικολάου συνεχίζει ακάθεκτη η Χαραυγή!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με καλές στιγμές και από τις δύο ομάδες η Χαραυγή κατάφερε να πάρει μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του ΟΦΑΜ με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352901″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352901″]

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες και το παιχνίδι να στηρίζεται κυρίως σε λάθη στην μεσαία γραμμή.

Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι έδιναν ρυθμό στο παιχνίδι θέλοντας να σκοράρουν κάποιο τέρμα που θα τους πάει με το κεφάλι μπροστά στα αποδυτήρια, ωστόσο ο ΟΦΑΜ ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στην άμυνα και στις κόντρα επιθέσεις προσπαθούσε να χτυπήσει…

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια ήρθε ο Χρήστος Νικολάου να πετύχει ένα ακόμα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο 44′ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράψει το 1-0 που έμελλε να είναι μέχρι το τέλος των 45′.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον ΟΦΑΜ να ψάχνει τις στιγμές του προκειμένου να βρει κάποιο γκολ που θα τον ξανά βάλει στο ματς, ωστόσο η Χαραυγή ήταν ξανά αποτελεσματική και στο 66′ κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με τον Χρήστο Νικολάου γράφοντας το 2-0.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρίες και έτσι η Χαραυγή συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352901″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P