Με σούπερ Αγριμάκη επέστρεψαν στις νίκες οι Μοίρες!

Με τον Στέλιο Αγριμάκη να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο οι Μοίρες επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 4-2 της Τυλίσου για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Έντονα παράπονα από τους φιλοξενούμενους προς την διαιτησία.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352462″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352462″]

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο μιας και είχαν μεγάλη ανάγκη τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.  Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 25′ όταν μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια της ομάδας ο Παπαδάκης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αγριμάκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Μεσσαρίτες, οι οποίοι λίγο αργότερα είχαν δοκάρι με τον Στ. Καργάκη, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Η πίεση των Μοιρών συνεχίστηκε σπαταλώντας ευκαιρίες με τους Σκουτέλη και Παπαδομανωλάκη.

Η Τύλισος προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση της και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Μανιούδη να παίρνει την κεφαλιά ψαράκι και την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Οι πράσινοι λίγο πριν βγει το ημίχρονο βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Μανιούδη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ γράφοντας το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Μοίρες πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αγριμάκης βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Παπαδάκη και αυτός με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1.  Η Τύλισος στην συνέχεια απείλησε ξανά με τον Μανιούδη, όμως ξανά η ευκαιρία του δεν βρήκε δίχτυα.

Η ομάδα του Χρήστου Ορφανουδάκη σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Αγριμάκη στο 78′ με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Πολυχρονάκη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι σκόραραν και με τον Χαλκιαδάκη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Τύλισος δεν παράτησε το ματς και πίεσε για το γκολ που θα την ξανά βάλει στο κόλπο της αναμέτρησης και τα κατάφερε και πάλι με τον Μανιούδη να γράφει το 3-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 92′ όταν ο Χατζάκης κέρδισε πέναλτι και ο Αγριμάκης από την άσπρη βούλα έγραψε το 4-2 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Να σημειωθεί πως οι πράσινοι έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία τόσο για το δεύτερο γκολ των Μοιρών, όσο και για το πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352462″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P