Με ήρωα τον Χατζιδάκη έφυγε με τον βαθμό από την Γέργερη η Δαμάστα!

Σε ένα τρελό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, δοκάρια και έναν Βασίλη Χατζιδάκη σε τρομερή ημέρα Ρούβας και Δαμάστα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352457″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352457″]

Η Δαμάστα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο σπατάλησε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για  γκολ με τους Ανδρέα και Γιάννη Κόκκινο και τον Ζερβάκη, ωστόσο ο Ιατράκης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Από το τέταρτο και μετά ο Ρούβας πάτησε το… γκάζι και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Χατζιδάκη με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τους Ανωγειανάκη, Καλεμάκη, με τον έμπειρο τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε.

Το σκορ στα πρώτα 45 λεπτά δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0 αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για την επανάληψη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν παρόμοιος με τους γηπεδούχους να χάνουν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Ανωγειανάκη να σουτάρει χαμηλά και τον Χατζιδάκη να διώχνει με υπερένταση, ενώ και την ευκαιρία του Χριστοφοράκη από την μικρή περιοχή την έβγαλε ο τερματοφύλακας της Δαμάστας.

Από την άλλη το σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου άγγιξε το γκολ  με τις ευκαιρίες του Γιάννη Κόκκινου και του Κωστάκη, όμως καμία δεν βρήκε εστία. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ο Ρούβας έφτασε μια… ανάσα από το πάρει το ματς με την προσπάθεια του Σκούφου, όμως ο Χατζιδάκης και το δοκάρι κράτησαν το 0-0 μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352457″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P