Νικητής στο τοπικό ντέρμπι ο ΟΦΑ!

Ο ΟΦΑ επικράτησε του Δωριέα με 6-2 στο τοπικό ντέρμπι και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”352873″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”352873″]

Ο Δωριέας σόκαρε τους γηπεδούχους με το… καλημέρα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό με τον Παπαδαντωνάκη, όμως ο ΟΦΑ αντέδρασε άμεσα και στο 3΄κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Λουλάκης για το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αρκαλοχωρίου είχε την υπεροχή, άγγιξε το γκολ στο 17′, με τον Μουρτζάκη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγο αργότερα, όμορφη ενέργεια του Δαγκωνάκη από τα αριστερά, πάσαρε στον Λουλάκη, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

Στο 22′ τακουνάκι πάσα του Δαγκωνάκη στον Λουλάκη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Στο 33′ ο Κενδριστάκης μπήκε όμορφα από τα αριστερά, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΑ στο 35′, με τον Λουλάκη να δίνει εξαιρετική κάθετη στον Ελευθερίου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Μακράκη, όμως ο κίπερ του Δωριέα τον νίκησε, διατηρώντας το 1-1.

Στο 37′ ο ΟΦΑ βρήκε το δεύτερο γκολ που τόσο έψαχνε, με τον πρωταγωνιστή του ματς Λουλάκη, να δίνει τρομερή κάθετη μπαλιά στον Κώστα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Στο 43′ όμορφη συνεργασία μεταξύ Λουλάκη, Κώστα και Δαγκωνάκη, η μπάλα έφτασε στον Κενδριστάκη. ο οποίος έκανε το σουτ, άουτ η μπάλα.

Στο 45′ τεράστια ευκαιρία του ΟΦΑ για το 3-1, όταν από αντεπίθεση, ο Κώστας έκανε το σουτ σε κενή εστία, όμως αμυντικός του Δωριέα έδιωξε με σωτήριο τάκλιν πάνω στη γραμμή, με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΑ βρήκε και τρίτο γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα, όταν από σέντρα, ο Κώστας σκόραρε, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 52′ κόψιμο του Βισκαδουράκη στον Κενδριστάκη, εκείνος κόβει την μπάλα με την μία στη περιοχή, αλλά ο Κώστας δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 59′, ο Κενδριστάκης από τα δεξιά έκοψε στο ύψος της περιοχής, αλλά ο Λουλάκης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Μαρκάκη, με το 2-1 να παραμένει.

Ο ΟΦΑ στο 62′ βρίσκει και τρίτο τέρμα. Πάσα του Λουλάκη στον Ελευθερίου, εκείνος κάτι το σουτ, αποκρούει ο Μαρκάκης, στην επαναφορά ο Δαγκωνάκης σε κενή εστία σημειώνει το 3-1. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν, νέα ευκαιρία στο 65′, με τον Ελευθερίου να πασάρει τον Κενδριστάκη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι κάνει το σουτ, η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 68′ οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμα τους, με τον Λουλάκη να πασάρει κάθετα στον Ελευθερίου, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα του Δωριέα, για το 4-1. Η υπεροχή του ΟΦΑ του έδωσε την δυνατότητα να σημειώσει και πέμπτο τέρμα, με τον Λουλάκη να δίνει ακόμη μια ασίστ, βγάζοντας κάθετη στον Ελευθερίου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 5-1 στο 73′. Στο 79′ ο Τζιμπιμπάκης κέρδισε την αποβολή του Βισκαδουράκη, με το φάουλ να γίνεται σε καταφανέστατη θέση για γκολ και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση, σκοράροντας, για το 5-2.

Στο 81′ κάθε μπαλιά του Δαγκωνάκη στον Σαμιωτάκη, εκείνος έκανε το πλασέ, με τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Το… κερασάκι στη τούρτα έβαλε για τους γηπεδούχους ο Δαγκωνάκης, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε και τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας έκτο γκολ για την ομάδα του.

Τελικό σκορ ΟΦΑ – Δωριέας 5-2, με την ομάδα του Καστελλίου να ολοκληρώνει το ματς με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”352873″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P