Γ’ Εθνική: Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο ΑΟΑΝ – Τεράστιο διπλό του ΠΟΑ, «Χ» για Αλμυρό και Επισκοπή

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο κρητικό ντέρμπι, ο ΑΟΑΝ επικράτησε του Ερμή Ζωνιανών με 0-1 στο Ρέθυμνο και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού, αντίθετα οι ρεθυμνιώτες έπεσαν σε αυτήν, ενώ ο ΠΟΑ πήρε ένα τεράστιο διπλό στην Αθήνα, επικρατώντας του Χαϊδαρίου με 0-1 στο 82′ με γκολ του Μέμου.

Ισοπαλία στο Πέραμα για τον Αλμυρό, 1-1 με τον Περαμαϊκό, ενώ 0-0 ήρθε το ματς της Επισκοπής στην έδρα της Προοδευτικής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, παλικαρίσια νίκη για τον Πανιώνιο, επικρατώντας του ΑΟ Υπάτου με 1-2, αν και ήταν με δέκα παίκτες στο ημίχρονο, ενώ η Αγία Παρασκευή πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 του Ατρόμητου Πειραιά.

Τεράστια νίκη για τον πρωτοπόρο Εθνικό, επικρατώντας του Άρη Πετρούπολης με 1-2 και παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλο διπλό και για Ηλυσιακό, 0-1 τον Ελλοπιακό. Ισοπαλία χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Φωστήρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”924″ photo=”1″ teamname=”1″]

Η βαθμολογία:

[jsStandings id =”350217″ columns =”played_chk;win_chk;draw_chk;lost_chk;diff_chk;gd_chk;point_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″ display_legend =”1″]

Η επόμενη αγωνιστική:

[jsMatchDayStat season_id=”350217″ matchday_id =”925″ photo=”1″ teamname=”1″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P