Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΟΦΗ στο Βουκουρέστι για την αναμέτρηση με τη Χάποελ Μπερ Σεβά έχει ξεχωριστή σημασία για δύο ανθρώπους που έχουν συνδέσει σχεδόν ολόκληρη τη ζωή τους με τον σύλλογο, τον Μανώλη Τζιρίτα και τον Γιώργο Παπυράκη.
Οι δύο τους βρίσκονται μαζί με την αποστολή της ομάδας στη Ρουμανία, ενόψει του αυριανού αγώνα για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, συνεχίζοντας να βρίσκονται στο πλευρό του ΟΦΗ, όπως κάνουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο καθένας από το δικό του πόστο.
Για τον Μανώλη Τζιρίτα, τα ευρωπαϊκά ταξίδια δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο. Έχοντας ζήσει από κοντά ολόκληρη τη χρυσή 15ετία του Ευγένιου Γκέραρντ, έχει παρακολουθήσει και στο παρελθόν τον ΟΦΗ σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις μακριά από την Κρήτη, αποτελώντας έναν από τους ανθρώπους που έχουν βιώσει σημαντικές στιγμές της ιστορίας του συλλόγου.
Αντίθετα, για τον Γιώργο Παπυράκη το ταξίδι στο Βουκουρέστι είναι ιδιαίτερο, καθώς θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΟΦΗ. Ο άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ξεχωριστή εμπειρία δίπλα στην ομάδα που υπηρετεί με συνέπεια.
Πρόκειται για δύο ανθρώπους που μπορεί να μη βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ιστορίας του ΟΦΗ.








































































