Χρ. Βασιλάκης: «Το Βενιζέλειο μας έχει ανάγκη και οι πρώτοι που πρέπει να βρεθούμε εκεί πρέπει να είναι οι αθλητές και οι παράγοντες»

Ο πρόεδρος της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης διακρίνεται για τις κοινωνικές του ευαισθησίες.

Για ακόμη μια φορά δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, από όσα έχουμε συνηθίσει, καθώς με δήλωση του, παίρνει θέση για την κατάσταση με την υγεία στο Ηράκλειο και το Βενιζέλειο νοσοκομείο, αναφέροντας πως πρέπει όλοι από αθλητές, παράγοντες μέχρι τον απλό κόσμο να βρεθούν στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης στο κέντρο του Ηρακλείου για την κατάσταση και την διαμαρτυρία, για ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του νησιού.

Η δήλωση του αναφέρει: «Για εμάς τους παράγοντες των αθλητικών σωματείων τα νοσοκομεία της πόλης είναι κάτι σαν τις εκκλησίες για τους πιστούς. Σε αυτά και το προσωπικό τους (γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς) εναποθέτουμε τις ελπίδες μας ώστε να φροντίσουν τους αθλητές μας σε περιπτώσεις τραυματισμών.

Βλέπετε είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να πληρώσουμε ιδιωτικά νοσοκομεία. Πόσες φορές αλήθεια δεν έχουμε πάει μετά από αγώνα κάποιο παιδί για ακτινογραφίες και πόσους άλλους αθλητές δεν συναντάμε εκεί; Τώρα το Βενιζέλειο μας έχει ανάγκη και οι πρώτοι που πρέπει να βρεθούμε εκεί πρέπει να είναι οι αθλητές και οι παράγοντες.

Αύριο πρέπει να ήμαστε όλοι δίπλα στην «εκκλησία» μας. Για να μπορούμε να ξαναπάμε όταν το χρειαστούμε. Γιατί η πρώτη μας σκέψη και ερώτηση όταν γίνει το ατύχημα πάντα είναι ..ποιο νοσοκομείο εφημερεύει;;;;;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P