Ν. Σουτζής: «Ήμουν ο πιο αισιόδοξος – Με πείραξε που ενόχλησαν παίκτες μας – Μας έχει συσπειρώσει όλο αυτό» (vid)

Ο προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Το «Κ» το ΚΑΛΟ, οπού αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας στη δράση μετά τη δικαίωση στην υπόθεση του Μητρώου, το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και όλη την δύσκολη περίοδο που πέρασε το προηγούμενο διάστημα ο ΑΟΤ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Νικός Σουτζής τόνισε πως ήταν μία δύσκολη περίοδος αβεβαιότητας για το Τυμπάκι, αναφορικά με τη συμμετοχή του ή όχι στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέροντας πως ο ίδιος ήταν ο πιο αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης. Ο ικανός προπονητής δήλωσε ενοχλημένος από τις κινήσεις άλλων ομάδων σε ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Παρόλα αυτά είπε πως όλο αυτό έχει συσπειρώσει την ομάδα, καθώς έχει δημιουργηθεί μία οικογένεια στο Τυμπάκι. Ο Νίκος Σουτζής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό, Νίκο Κουρουθιανάκη για όλη του την συνεισφορά, αλλά και στον Κωστή Πατρικαλάκη για όλη του την «αθόρυβη» δουλειά και την αγάπη του για το σωματείο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, χρίζοντας ως φαβορί τον Ηρόδοτο, ενώ παράλληλα είπε πως θεωρεί τον Εργοτέλη ως την ευχάριστη έκπληξη της νέας σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P