Μ. Ζουραράκης: «Η πρεμιέρα δεν μας βρίσκει στην καλύτερη κατάσταση – Πολύ μεγάλη ομάδα ο Ηρόδοτος»

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Ζουραράκη ενόψει του μεγάλου αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στον Ηρόδοτο.

Μετά από κάποια χρόνια απουσίας η Τύλισος επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και ξεκινάει την πορεία της με σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον ιστορικό Ηρόδοτο. Για τον έμπειρο τεχνικό, η ομάδα του δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προβληματίζεται από κάποια θέματα τραυματισμών, όμως όπως τόνισε η Τύλισος θα τα δώσει όλα για ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Δυστυχώς η πρεμιέρα δεν μας βρίσκει στην καλύτερη κατάσταση, καθώς την ομάδα την προβληματίζουν διάφοροι τραυματισμοί, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι ανέτοιμοι, καθώς απείχαν από τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Ο Ηρόδοτος είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, ερχόμενος για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και αυτός είναι ο ρόλος που του ταιριάζει, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε ανάλογα τις δυνατότητες και το βαθμό ετοιμότητας αυτή την εποχή.

Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θέλω να καλέσω τον κόσμο της Τυλίσου, αλλά και αυτός που αγαπάει το τοπικό ποδόσφαιρο να έρθει να το παρακολουθήσει.

Να ευχηθώ σε όλους που εμπλέκονται στο κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου καλή χρονιά, να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Υπάρχει πρόοδος στα σωματεία, να αναδειχτούν παιδιά, αλλά πάνω από όλα να υπάρχει καλή διάθεση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P