Φιλική νίκη του Ρούβα κόντρα στα Δειλινά

Ο Ρούβας πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στα Δειλινά, σε ένα δυνατό φιλικό που έγινε στο Λίντο.

Ο Ρούβας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στα πολύ δυνατά Δειλινά στο Λίντο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Απλαδάς, με σουτ έξω από την περιοχή, με την ομάδα της Γέργερης να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Ο Ρούβας είχε την υπεροχή και τις περισσότερες καλές στιγμές, φτάνοντας μάλιστα κοντά και σε δεύτερο τέρμα, με τον Κουτσογιαννάκη να σημαδεύει το δοκάρι. Αυτό ήταν και το τελευταίο τεστ της ομάδας του Νίκου Τσερεβελάκη η οποία πλέον επικεντρώνεται στα επίσημα παιχνίδια, με το πρωτάθλημα της Α1 να ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά τους τα Δειλινά το πάλεψαν αρκετά απέναντι σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, δείχνοντας ορισμένα καλά στοιχεία που άρεσαν στον Γιάννη Κοντάκη, όπως η εξαιρετική αμυντική λειτουργία και άλλα που χρήζουν ακόμη δουλειάς, με τους «πράσινους» πάντως να δείχνουν πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο, με την εμφάνιση της ομάδας να ικανοποιεί.

Οι συνθέσεις:

Δειλινά: Αγγελιδάκης, Στυχιός, Χριστουδουλάκης, Χεράκης, Κουναλάκης, Πασσάς, Ανδρεαδάκης, Ζησιμόπουλος, Βαρούχας, Χριστοφής, Εμμανουήλ

Έπαιξαν και οι: Ψωμάς, Τραντάς, Ροβιθάκης, Αγγελιδάκης Α.

Ρούβας: Ιατράκης, Τσατσάκης, Καλεμάκης, Χριστοδούλου, Μανουσάκης, Απλαδάς, Σκούφος, Ανωγειανάκης, Κουτσογιαννάκης, Χριστοφοράκης, Πηρουνάκης

Έπαιξαν και οι: Κουτεντάκης, Σεϊχ, Ζερβός, Κοκκολάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P