Σ. Τσιτσιπάς: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ίμερ και δήλωσε έτοιμος για τον επόμενο αντίπαλό του ανεξάρτητα ποιος εκ των Μπερετίνι και Κατσάνοφ θα είναι αυτός.

Ο 22χρονος Έλληνας Τενίστας πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ίμερ όπου επικράτησε με 3-0 στα σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» του Australian Open.

https://grandsport.gr/stoys-16-toy-australian-open-o-tsitsipas/

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη του κόντρα στον Ίμερ:  «Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Ήταν ένα ποιοτικό ματς από την πλευρά μου. Γνωρίζω καλά τον Μάικ και εκπροσωπούμε τη νέα γενιά του τένις. Δυστυχώς δεν είχαμε θεατές σήμερα αλλά το διασκέδασα. Θα χαρώ να τους δω να επιστρέφουν στις κερκίδες σε πέντε μέρες».

Στη συνέχεια μίλησε για τους δύο πιθανούς αντιπάλους του στον επόμενο γύρο, Μπερετίνι-Κατσάνοφ: «Είναι και οι δύο σπουδαίοι αντίπαλοι, πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για το παιχνίδι. Έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού. Είναι πολύ καλοί παίκτες και περιμένω ένα δυνατό ματς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Μανώλης Συκιωτάκης: Η ψυχή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Ο Μανώλης Συκιωτάκης μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη θα...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...