Αποχώρησε από τον ΑΟΤ ο Βαγ. Δημαράκης

Ηχηρή απώλεια για τον ΑΟΤ, με τον Βαγγέλη Δημαράκη να μην συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, δεν συνεχίζει με την ομάδα του Τυμπακίου στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον ΑΟΤ να χάνει μια πολύτιμη μονάδα, που συνείσφερε τα μέγιστα την τελευταία διετία.

Αρχικά τη σεζόν 2021-2022, στην ιστορική σεζόν και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική, ο Βαγγέλης Δημαράκης αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστικές της «μαγικής χρονιάς» κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και μέσω των μπαράζ ανόδου την άνοδο στην τρίτη εθνική κατηγορία, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ηγήθηκε κάτω από τα δοκάρια.

Όμως και τη περσινή σεζόν, η συνεισφορά του ήταν μεγάλη, καθώς παρά το γεγονός πως ο ΑΟΤ δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, καταγράφοντας 21 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Πλέον η απώλεια του είναι σημαντική για τον ΑΟΤ, καθώς έχει αποχωρήσει από την ομάδα και ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης με προορισμό τον ΠΑΟΚ και δεδομένα θα ψάξει παίκτη για τον «άσο».

Σίγουρα προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Δημαράκη, το ενδιαφέρον θα είναι έκδηλο και αναμένεται με ενδιαφέρον το που θα συνεχίσει τη καριέρα του, με τις προτάσεις να αναμένονται πολλές, καθώς αποτελεί έναν τερματοφύλακα – εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P