Ν. Σουτζής: «Ο ΑΟΤ είναι από τις ομάδες που έχω δεθεί – Θα ματώνουμε κάθε Κυριακή για τη νίκη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΑΟΤ παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Νίκος Σουτζής. 

Ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε την χαρά του για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και στο γεγονός ότι θα βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΤ, τονίζοντας πως είναι από τις ομάδες που έχει δεθεί, μιας και έχει περάσει τρία χρόνια ως ποδοσφαιριστής.

Εποχή Ν. Σουτζή στον ΑΟΤ!

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα και μια ομάδα που κάθε Κυριακή θα… ματώνει για να κερδίζει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια του Τυμπακίου. Είναι από τις ομάδες που έχω δεθεί καθώς στο παρελθόν έχω φορέσει την φανέλα της και έχω ζήσει σπουδαίες και όμορφες στιγμές. Ξέρω που έχω έρθει, καθώς ο ΑΟΤ είναι μια ομάδα ιστορική. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό και δύσκολο, όμως εμείς μαζί με την διοίκηση θέλουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα θέλω να φτιάξω και ένα οικογενειακό κλίμα όπως το κατάφερα στον Ποσειδώνα. Χαίρομαι που βρίσκομαι στον ΑΟΤ και τα υπόλοιπα θα τα πούμε με σκληρή δουλειά».

Για τον κόσμο: «Αυτό που υπόσχομαι στον κόσμο του ΑΟΤ είναι ότι κάθε Κυριακή θα βλέπει στο γήπεδο μια ομάδα που θα ματώνει για να κερδίζει. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φεύγει ο κόσμος γεμάτος από το γήπεδο. Τον χρειαζόμαστε κοντά μας για να μας δίνει δύναμη και στήριξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P