Αχ. Δαμιανάκης: «Ξέρω καλά που έχω έρθει και γιατί – Καταλυτικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε ο Ν. Φανουράκης»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του Ασημίου παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Αχιλλέας Δαμιανάκης. 

Ο ικανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε το Ασήμι, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους του σωματείου που όπως τόνισε δείχνουν όρεξη και πάθος για κάτι καλό στην ομάδα.

Παράλληλα ο ίδιος ανέφερε ότι μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχει η ομάδα τους στόχους και αυτό θα βοηθήσει τον κάθε ποδοσφαιριστή να αναδειχθεί.

Συγκεκριμένα για τους λόγους που επέλεξε το Ασήμι τόνισε:  «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για τη μεταγραφή μου αυτή, καθώς ξέρω καλά που έχω έρθει και γιατί. Έχω συνειδητοποιήσει άμεσα κιόλας ότι πρόκειται για ένα υγιής και σοβαρό σωματείο που απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη και πάθος για την ομάδα αυτή και θέληση μόνο να προσφέρουν.

Από τις πρώτες επαφές μας κατάλαβα ότι με εκτιμούν και με θέλουν στην ομάδα τόσο οι διοικούντες όσο και ο προπονητής μου ο Νίκος ο Φανουράκης ο οποίος ήταν και ο καταλυτικός παράγοντας για την επίτευξη της συμφωνίας μας».

Για τους στόχους του και της ομάδας: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία τη νέα σεζόν και δευτερευόντως μέσα από την σκληρή δουλειά μας στις προπονήσεις να αποδώσουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από τον σύλλογο. Και εφόσον υπάρξει συλλογική επιτυχία είναι δεδομένο ότι θα αναδειχθεί και ο καθένας μας ατομικά μέσα από το σύνολο»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P