Μ. Ντρομπονίκου: «Εύκολη απόφαση να πω το ναι»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Ασήμι μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μάριος Ντρομπονίκου.

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στην εύκολη απόφαση του να ανανεώσει την συνεργασία του με το Ασήμι. Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Ασήμι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ασημίου και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα όπου χαίρεσαι να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Μετά την περυσινή μας πορεία, σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήταν εύκολη για εμένα η απόφαση να πω το ναι στο Ασήμι».

Για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να δουλεύω σκληρά καθημερινά μαζί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου, ώστε να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε στην αρχή της χρονιάς. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο με υγεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P