Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο για τον ΟΦΗ

Γιατί θα ήταν ιδανικό για τον ΟΦΗ να έχει ολοκληρώσει την πλειοψηφία των μεταγραφικών του κινήσεων όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο ΟΦΗ διαθετεί ήδη έναν αρκετά ποιοτικό κορμό ή μάλλον τον απέκτησε μετά τον περασμένο Ιανουάριο, εξού και η πορεία που ακολούθησε στο δεύτερο γύρο και στα play out. Από κει και πέρα αυτό θα είναι το πρώτο καλοκαίρι στο οποίο ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους «ασπρόμαυρους». Θα έχει δηλαδή τη δυνατότητα να κάνει ο ίδιος τον δικό του σχεδιασμό και προγραμματισμό, σε αντίθεση με την προηγούμενη περίοδο, όταν ανέλαβε μεσούσης της σεζόν.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όσο νωρίτερα έχει τους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτηθούν, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει μαζί τους, ώστε οι νέες μεταγραφές να εγκλιματιστούν και να μπορέσει ο Λιθουανός προπονητής να περάσει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Θα ήταν ιδανικό οι νέοι παίκτες του Όμιλου, όποιοι και αν θα είναι αυτοί να ακολουθήσουν, αν όχι όλο, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Αυτή φαίνεται άλλωστε πως είναι και η τακτική που θέλει να ακολουθήσει η ΠΑΕ του Ηρακλείου, καθώς δεν έχουμε μπει καλά καλά στον Ιούνιο και έχουν ήδη κλήσει στην ομάδα, δύο πολύ καλά ονόματα, όπως αυτά των Άντριαν Ριέρα και Ανδρέα Καρώ.

Εξελίξεις αναμένονται και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναφορικά με τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα, στο θέμα των ανανεώσεων, αλλά και των αποχωρήσεων από το ρόστερ του ΟΦΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...