Δεν συνεχίζει στον Ποσειδώνα ο Ν. Σουτζής – «Δύο υπέροχα χρόνια για εμένα»

Μετά από δύο χρόνια απόλυτης επιτυχίας στο τιμόνι του Ποσειδώνα, ο Νίκος Σουτζής δεν συνεχίζει στην ομάδα.

Τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα αναζητά από σήμερα ο Νίκος Σουτζής, αφού ο ικανός τεχνικός σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας αποφασίστηκε να τραβήξουν διαφορετικά μονοπάτια.

Η πορεία του Νίκου Σουτζή στον πάγκο του Ποσειδώνα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού ο ικανός τεχνικός κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ενώ και φέτος πραγματοποίησε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Ο Νίκος Σουτζής μίλησε στο ???????????????????????????????????????? και τόνισε: «Μετά από δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα του Ποσειδώνα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, από διοίκηση, μέχρι φροντιστές, συνεργάτες μου και ειδικά τους ποδοσφαιριστές που μαζί φτιάξαμε κάτι όμορφο.

Ήταν δύο υπέροχα χρόνια για εμένα στην ομάδα της γειτονιάς μου, από τα οποία θα κρατήσω μόνο τα όμορφα τα οποία ήταν αρκετά. Θεωρώ ότι αφήσαμε ένα έργο πίσω μας. Ελπίζω η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έχει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P