Τα συγχαρητήρια του ΑΟΤ και το κάλεσμα στον κόσμο!

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Τυμπακίου.

Η ομάδα του Τυμπακίου με ανακοίνωση της, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για να ζήσει τη μεγάλη γιορτή από κοντά αλλά και να στηρίξει με το εισιτήριο του, τον άτυχο Γιώργο Σπετσωτάκη, ο οποίος έχασε το πόδι του σε τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο το βράδυ της Ανάστασης, με τα έσοδα του τελικού να διατίθενται για τις ανάγκες του.

Παράλληλα, συγχαίρει ΠΑΟΚ και Γιούχτα για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟΤ συγχαίρει τα σωματεία του Γιούχτα και του ΠΑΟΚ για την πρόκριση τους στον τελικό του δεύτερου Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Εμείς σαν Αθλητική Ένωση Τυμπακίου, είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

 Ευχόμαστε να γίνει ένας συναρπαστικός τελικός, ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου μια ποδοσφαιρική γιορτή και καλούμε όλο τον φίλαθλο κοινό να παραβρεθεί στο γήπεδο, να απολαύσει τη γιορτή και παράλληλα να στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Σπετσωτάκη, του άτυχου αστυνομικού από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Ανάστασης στο Ρέθυμνο μετά από τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν στον Γιώργο. Σας περιμένουμε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P