Ήταν θέμα ανωτερότητας…

Ο ΠΑΟΚ νίκησε χωρίς πρόβλημα το αξιόμαχο Ασήμι με 4-0 και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

[jsCumatchshrtMatchDetails match_id =”312623″]

[jsCumatchshrtMatchAnalytics match_id =”312623″]

Οι Κρουσανιώτες ήταν εκ προοιμίου το φαβορί σ’ αυτόν τον ημιτελικό, που διεξήχθη στον Ζαρό και φρόντισαν να το δείξουν… Βρήκαν απέναντι τους μία ομάδα, που πάλεψε και δεν κλείστηκε στο… καβούκι της, δείχνοντας ότι έφτασε δίκαια μέχρι το Final Four. Πήραν, έτσι, το «εισιτήριο» και την Κυριακή (07/05) θα διεκδικήσουν τον τίτλο με τον νικητή του άλλου ζευγαριού, που είναι Πόρος-Γιούχτας.

Οι ηττημένοι λίγο έλειψαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, αφού μόλις στο 1’ ο Αντωνάκης είδε εκτός θέσης τον Βλαχάκη, εκτέλεσε το φάουλ πίσω από το κέντρο, ο πορτιέρε των «ασπρόμαυρων» απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μακράκης βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Βλαχάκη, ωστόσο ο Βισκαδούρος είπε «παίζετε», αν και υπήρξαν… φωνές για πέναλτι.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπέρκης απείλησε και πάλι για το Ασήμι, αλλά στο 3’ ο Κουράκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Στεφανάκη. Από το σημείο εκείνο και μετά οι νικητές κυριάρχησαν και ήταν σαφώς ανώτεροι.

Στο 12’ ο Κουράκης πρόλαβε την έξοδο του Κασμερίδη έκανε τη λόμπα, όμως η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 14’ ο Ανωγειαννάκης σέντραρε και ο νεαρός επιθετικός και πάλι ήταν εκείνος που σημείωσε το 2-0.

Στο 20’ ο ίδιος βρήκε τετ α τετ, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον Κασμερίδη, ενώ το σύνολο του Στέλιου Ανωγειανάκη είχε μία σημαντική στιγμή στο 21’ με τον Οικονομάκη. Στη συνέχεια ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε, παρόλο που ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» και ένα τρίτο τέρμα, στο 43’ με τον Γαρεφαλάκη και στο 44’ με Κανδηλάκη και Σηφάκη.

Το συγκρότημα του Βασίλη Κρασανάκη είχε έτσι κι αλλιώς «αγκαλιάσει» την πρόκριση, ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 55’, όταν οι Κρουσανώτες συνεργάστηκαν άψογα, ο Στεφανάκης μπήκε από δεξιά και με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 61’ οι μεσαρίτες θα μπορούσαν να μειώσουν με το φάουλ από πλάγια αριστερά του Αντωνάκη.

Η αναμέτρηση είχε αποκτήσει πια διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι δύο ομάδες έπαιζαν ελεύθερα και στο 74’ ο Μεμοτσέλα είχε προσπάθεια στο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ! Λίγο αργότερα ο Ανωγειανάκης είχε ένα επικίνδυνο σουτ, ενώ στο 88’ ο Ρογδάκης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κασμερίδη και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

[jsCumatchshrtMatchLineups match_id =”312623″]

Θυμηθείτε το live του ματς

[le id=”79″]

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P